lördag 21 maj 2011

Lördag!

Hejsan hoppsan! Här hemma blev vi väckta vid 6 tiden som vanligt av Lovisen idag igen =) Han börjar ha det som rutin tror jag.. men somnar man för natten vid 18.30 på kvällen så är det inte så konstigt att man vaknar tidigt heller.

Gårdagskvällen bestod av massor med mys med min älskade Joakim som äntligen kom hem från Norge, som vi hade saknat honom ♥ Vi har fortsatt myset även idag och tagit dagen i ett lugnt tempo med en lååång mumsig frukost tillsammans & även en skön dusch tillsammans medans lillfisen sov. Dock fick vi sällskap i duschen av Max med det var mysigt det med - han har ju också saknat sin papi ♥ Nu känner vi oss dock lite off båda två, min mage strular lite - igen! Jocke mår inte heller helt 100 stackarn, jag tror det har blivit för mycket jobb & för dåligt med mat för honom på sistone =( Han började känna av lite migrän för nån timme sen så nu har han tagit lite migränmedicin & ligger och vilar. Förhoppningsvis känner han sig piggare snart.
I eftermiddag ska vi iväg till Uppsala & fira barnens kusin Tuva som fyller 2 år dagen till ära - stora tjejen nu! Sen blir det grillning med grannarna till kvällen - mysigt värre!


Hoppas ni har en fin Lördag! Kramkram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar