måndag 30 november 2009

God kväll

Det blev inget lussebak för mig och Max idag, vi hann helt enkelt inte med det. Men nu har vi iaf inhandlat allt som behövs tills baket, så imorgon kommer det att lukta najs i vår lägenhet.. har nämligen tänkt baka både pepparkakor och lussebullar då =)

Dagen har iaf bestått av härligt sällskap, Linda och Alva! Vi har haft en mycket trevlig dag med massa "girltalk" att ta igen och barnen har busat loss ordentligt vill jag lova. Max älskar verkligen att leka med barn som är ett par år äldre än han, så kul att se hur han tittar med stoora ögon på allt Alva gör. Efter lunch och lite fika bar vi iväg på lite shopping.. ungarna sprang lösa på gränby och höll varandra i handen =) Hittade iaf 2 julklappar där.. kul! I vissa butiker släppte ungarna varandra för en stund och rev ner en del.. haha!
När vi väl kom hem så var Max så otroligt trött och hemskt mamig, ville inte sova alls. Mysa soffan med mami, så efter att ha fått som han vill så sover herrn nu i soffan helt utslagen efter dagens bus! Nu är även jag helt slut och ska förflytta mig och gossen till sängen, sov gott!

Puss*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar