onsdag 8 februari 2012

Onsdag

Hallå allihopa! Har ni haft en fin dag? Vi har haft det mysigt idag, barnen & jag har varit lediga. Vi har lekt massor, barnen har haft sin kompis Cornelia här i stort sett hela dagen så mycket bus & lek har det blivit. Till barnens stora förtjusning har vi ätit minipizzor till lunch & bakat blåbärsmuffins som vi fikade med efter lunchen. En hel del pyssel & målning har vi hunnit med att klämma in idag också, så det har verkligen inte gått någon nöd på oss =)



Nyss har vi ätit middagen & även den blev uppskattad av barnen - pastagratäng med tacoköttfärs! Dock får vi gömma grönsakerna under middagen numera... Love älskar verkligen grönsaker & äter helst bara det och skippar middagen. Så nu idag testade jag att gömma dom för honom & då åt han upp all maten på tallriken i ett nafs. När all mat var slut fick han äta massa grönsaker istället! Toppen - alla nöjda!


Nu väntar vi på att barnens farbror Martin ska komma på besök, då åker nog blåbärsmuffinsarna fram igen tror jag =) Ha en fin kväll - Kram ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar