måndag 15 februari 2010

Måndag.

Är helt tom i huvudet just nu känns det som.. hehe det där lät ju bra. Nejdå, men är rätt tröttis.

Lillskrutten har varit lite piggare idag iaf, dock fortfarande haft en temp runt 38 grader.. men har iaf varit uppe mycket mera idag. Skönt! Äter väldigt dåligt och dricker sisådär, menmen får hoppas på att det vänder snart. Men han har blivit smal, lillevän. Gått ner ca. 1,5 kg.. har pratat med bvc och det ska inte vara någon fara, om det nu inte håller i sig för länge såklart.

På eftermiddagen kom Sis och Tuva förbi en sväng, trevligt tryckte vi =) Skönt att dom inte är så smitträdda.. hehe. Men ärligt talat så tror jag inte att det smittar så värst. Barnen fick leka lite och käka lite mellis ihop, det behövde våran prins! Medans vi vuxna kalasade på blåbärsmuffins och geléhjärtan från igår =)
Nu hoppas vi på att febern inte är så hög imorgon för vi tänkte försöka hälsa på farmor & mormor =)

Nu måste jag masa mig ut till köket och hämta smågodis på Jockes begäran.. han kan inte slita sig från OS, hehe! Och är man världens snällaste flickvän så är man.. hihi.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Va skönt att M verkar vara på bättringsvägen. S e oxå bättre men vill inte äta nåt... men vi jobbar på det. Sköt om er o så hoppas jag att vi får tillfälle att ses snart. Kram

    SvaraRadera