onsdag 28 december 2011

Julhelgen ♥



Halloj fina ni! Hoppas ni har haft en underbar julhelg med nära & kära.. Vi har haft det julmysigt med både familj & fina vänner, så bloggen har fått legat på sparlåga under juligheterna =)

Hur som helst så har vi haft det underbart trevligt & startade julen med en uppesittarkväll med fina vänner här hemma kvällen före julafton. Trevligt sällskap, god dricka, ost & kex, julgodis och bingolotto bestod kvällen blandannat av- Mys! Konstigt var att trots att vi hade många lotter totalt så tror jag att det bara var en som vann, & det var typ en ny lott..


Julafton firades här hemma med några av våra närmaste ♥ Jag tycker det är mysigt att få vara hemma under julen & starta egna traditoner för barnen, som vi hade det när vi var små. Inte flängde vi runt hela julafton då heller, nej vet du vad! Tomten kom på besök & mängder av fina julklappar fick barnen. Max favorit är nog hans Nintendo Wii, och Loves är nog Bobby scootern tror jag. Dom har fått så mycket fina & bra saker av alla, så underbart att se hur lyckliga dom är över alla nya saker ♥ Tusen tack alla fina ♥


Juldagsfruktosten tillbringades tillsammans med mamma/mormor + man - mys! Framåt lunch åkte vi ut till svärisarna i Öregrund för att fira lite mera med dom & mannens syskon. Tomten kom på besök även där & sen hade vi vuxna det klassiska julklappsracet =) Vi alla köper 3 paket, för totalt 500:- och sedan kastar vi tärning om paketen! Ibland har man tur & ibland inte. För nåt år sedan fick jag en tännsticksask tex =) Men i år hade vi tur! Jag vann ett doftljus, en digital fotoram, en kokbok & en äppelskalare som dessutom skivar & kärnar ur äpplet. Mannen vann en glassmaskin & en mysig filt! Haha, man blir verkligen som barn på nytt under denna lek =)



Hoppas ni har haft det fint, Stor kram på er ♥






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar